BROW LIFT

Ögonbrynslaminering är det nya sättet att permanent forma envisa fransar och skapa trendiga buskiga ögonbryn

Ögon och ögonbryn som fick pannlyftbehandling
Brow Lift-behandling på ansikte, ögon och ögonbryn
Hitta fler fantastiska bilder i mitt galleri

Vad är Brow Lift

Ögonbrynslaminering, även kallad Brow Sculpt eller Brow Lift, är i huvudsak en perm för dina ögonbryn. I likhet med mikrobladdning och toning utformades pannlaminering för att ge en illusion av fylligare, mer definierade ögonbryn. Där det skiljer sig från dessa två behandlingar är dock att inget pigment läggs till dina ögonbryn (även om du kan välja en extra nyans). Istället lockas dina hårstrån på plats för att se fluffigare och mer definierade ut och ha ett glänsande utseende, jag antar att det är här termen laminering kommer ifrån. Det är perfekt för det fjäderliknande, modellutseendet som tidigare bara var möjligt med genetik eller tvålbryn.

Om du har haft en ögonfranslyftning bör det kännas som en ganska liknande process. Den stora skillnaden (bortsett från den uppenbara placeringen av den permanentande lösningen) är att du med ögonbrynsbehandlingen kan hålla ögonen öppna, vilket är bra för någon som jag, som blir orolig under ögonfransförlängningar eller lyft.

Skötselråd vid Brow Lift

På samma sätt som en lashift finns det knappt något underhåll för pannlaminering. Det är bäst att ha riktigt bevuxna ögonbryn vaxade eller formade två dagar före tjänsten, men förutom det krävs ingen förberedelse. Och det rekommenderas att du undviker att dina nya ögonbryn blir våta i 24 timmar och konditionerar dem med ett ögonfransserum dagligen.
Din salong