SOFT EYELINER

Öga med smink och vackert ögonbryn
Vackra ögon med smink som visar resultatet av permanent smink Soft Eyeliner
Mjuk Eyeliner-behandling med verktyg, ögon och eyeliner
Hitta fler fantastiska bilder i mitt galleri

Hur fungerar det?

Soft Eyeliner ger dig ett blekt penna utseende som kommer att försköna dina ögon och ge dem lite mer dramatisk effekt. Våra rekommendationer kring linjens tjocklek och längd är beroende utav formen och storleken på ditt öga. Det är en permanent sminkteknik där vissa pigment induceras i hudens hudlager med en blek effekt som om den gjordes av en penna-eyeliner. Även om proceduren är mycket enkel, kan det orsaka lite obehag kring hudområdet som behandlas. Även om det inte är vanligt. Det är en perfekt teknik för de flesta typer av skinn och ögonformer

Du kommer att arbeta med en högutbildad konstnär som kommer att designa en tatuering för att smickra din ögonform och ge utseendet på fylligare, mörkare fransar. Vi börjar med ett samråd för att ta hänsyn till dina egna idéer och blanda dem med konstnärens expertis. En bedövande kräm appliceras innan proceduren börjar, och du gör dig bekväm och lugn innan tatueringen börjar. Hela proceduren tar ungefär en och en halv till två timmar inklusive designtid.

Den mest populära nyansen är den svarta när man väljer en eyelinerfärg, eftersom den imiterar effekten av en odefinierad penna eyeliner. Denna skönhetsbehandling är perfekt för att förbättra brister i ansiktet och ta fram våra egna funktioner som gör att det ser vackrare ut.

Det finns en mängd olika tatueringstekniker som din artist kan använda för att ge dig det bästa utseendet. Den här tjänsten ger illusionen att du bär mjukare eyeliner utanför "tightline". Eyeliner kan sträcka sig från vad som kallas Smokey lash line, som bara är eyeliner som är något tjockare än din lash line, till det populära och trendiga ser ut som "cat eye". Din artist hjälper dig att avgöra vilket utseende som bäst passar dina behov och önskemål.

Under mikropigmenteringsprocessen kan vävnadsinflammation produceras på grund av såret från nålen. Det slutliga resultatet ser väldigt naturligt ut och kan pågå från 2 till 4 år beroende på hudtyp, eftervård, den nyans du valde och beröring av procedurerna.

Fördelar

Du ser perfekt ut hela dagen utan att oroa dig för att retuschera din eyeliner. Du kommer att få ett mer uttrycksfullt utseende, den perfekta eyeliner kan förändra och intensifiera hur du ser ut. Du kommer att kunna forma dina ögon på det mest smickrande sättet. Den permanenta makeupartisten som kommer att vara med dig under hela processen har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att få en perfekt, professionell eyeliner. Den är idealisk för att korrigera brister som den fallna ögonlockeffekten som kan få dina ögon att se tråkiga ut eller också få små ögon att se större ut. Det är perfekt för människor som inte vågar applicera eyeliner på sig själva.

Våga se med ett nytt par ögon med denna förnyande och eleganta procedur. Sluta tänka på det och börja styra världen med dina ögon.