LASH LIFT

Lash Lifting öppnar ögonen, ger längre, tjockare, mörkare fransar och ger mycket mindre underhåll än ögonfransförlängningar

Ögon, fransar och ögonbryn med resultat av Lash lift-behandling
Ögonfranslyftbehandling mot vackra kvinnor
Hitta fler fantastiska bilder i mitt galleri

ELLEBANA One Shot Lash Lift

Ett säkert och enkelt sätt att tillfälligt krulla eller räta ut fransarna. Den här tjänsten sparar tid och lyfter fram din naturliga skönhet. Ögonlyft och nyanser är ett fantastiskt alternativ för alla som är intresserade av mörka, läckra och vackert böjda fransar med lågt underhåll och minimalt engagemang. En franslift är den permanenta omstruktureringen av hårformen, vilket gör att du kan lyfta fransarna genom hela ögonfranscykeln. Lashlifts kräver ingen eftervård efter den första dagen och ger dig total frihet!

Skötselråd vid Lash Lift

Använd inga starka ögonmakeup removers under 48 timmar. Inga oljeprodukter får användas runt ögonen under det första dygnet. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme, samt gnugga fransarna under det första dygnet då det kan göra att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form. Skulle irritation uppstå, tvätta ögonen med kallt vatten.

ELLEEBANA - Innovationskonsten i Lash Lift

Lash Lifting har blivit ett globalt fenomen och en väl eftertraktad skönhetsservice med ögonfransälskare runt om i världen.

Elleebana grundades i Australien i över två decennier och har skapat ett globalt anseende och ett rykte som världsledande inom produktion av ögonfranslyftning, ögonfransförbättringar och skönhetsprodukter. Elleebana finns i 57 plus länder runt om i världen och växer på grund av den överlägsna kvaliteten på produkterna, enastående resultat som kan uppnås med dem och toppmoderna utbildningsprogram.

Elleebana fortsätter att driva kuvertet med behandlingsutveckling och påverka den globala marknaden. Företagschef - Otto Mitter, en kvalificerad kosmetisk kemist genom Institute of Personal Care Science och prisbelönt global lash & panna-pedagog är mycket passionerad för forskning och utveckling av produkter och ingredienser. De kombinerar dessa nyckelelement till vår världsberömda Elleebana One Shot Lash Lift till att producera en av de snabbast aktiverande Lash Lift-formuleringarna på marknaden, vilket hjälper till att ge salonger kanten när man använder ögonfrans- och pannförstärkningstjänster i sin salong.

Elleebana Lash Lifting använder en säker, kemisk process för att bryta ner hårets disulfidbindningar för att omdirigera fransarna till en ny lyft stil. De är lättanvända, inget slöseri, påsar för engångsbruk är säkra, hygieniska och bekväma, vilket ger dig perfekt ögonfranslyft varje gång och kan förvaras även efter dusch eller simning.

På Elleebana tror vi att ögonfranshälsan är av yttersta vikt, vi har specialiserat oss på förbättringar av fransar och ögonbryn i 25 år och tror att ögonfranshälsan endast kan uppnås med en kombination av produktinnovation, toppmodern utbildning med säker behandlingsmetod och hemvård. En av de enorma fördelarna med att använda Elleebana-systemet är att integrera det avancerade Elleeplex-systemet för att återställa ögonfransarnas integritet för att ge optimala resultat vid utförande av ögonfranslyft.
Elleebana Elleeplex formula
Några av fördelarna med att använda Elleebana One Shot Lash Lifting System:

• Ger perfekt placering av fransarna
• Formaldehydfri
• Avancerad formulering som innehåller näring och konditionering
• Lyftar fransarna från roten
• Minskar överkrullning av fransarna
• Skapar en illusion av fransar som ser längre ut
• Öppnar ögonen - förstärker de naturliga fransarna
• Räta ut eller krulla fransarna
• Lämplig för korta eller långa fransar
• Ett bra alternativ till fransförlängningar
• Påsar för engångsbruk - hygieniska - inget slöseri
Din salong