AQUARELLE LIPS

Denna teknik definierar dina läppar medan den ger dem en naturlig färg och genomskinlig effekt som gör att de ser mer voluminösa och attraktiva ut.

Hela röda läppar till följd av behandling av läpptatuering Aquarelle Lips
Hela röda läppar till följd av behandling av läpptatuering Aquarelle Lips
Hela röda läppar till följd av behandling av läpptatuering Aquarelle Lips
Hela röda läppar till följd av läpptatueringsbehandling Aquarelle Lips, före och efter bilden
Hela röda läppar till följd av behandling av läpptatuering Aquarelle Lips
Aquarelle läppar, permanent smink vid läppbehandling med damans ansikte och verktyg
Hitta fler fantastiska bilder i mitt galleri

Hur fungerar det?

Du kommer att arbeta med en högutbildad konstnär som kommer att designa en tatuering för att smickra din ansiktsform och ge utseendet på fylligare, friskare läppar. Vi börjar med ett samråd för att säkerställa att denna design passar dina behov. En bedövande kräm appliceras innan proceduren börjar, och du gör dig bekväm innan tatueringen börjar.

Designen kommer att baseras på exakta mått på resten av dina ansiktsdrag som balanserar bredden, längden, formen och färgen på dina läppar för att försköna  hela ansiktet. För den här processen kan du välja färg för att ge dina läppar ett naturligt utseende eller få råd från din konstnär för att få dem att se subtilt sminkade ut.

Hela proceduren tar ungefär en och en halv till två timmar inklusive designtid. Denna teknik kan korrigera ojämna läppar, ärrbildning och ge en illusion av fylligare, symmetriska läppar. Konstnären hjälper dig att bestämma färgen baserat på önskad läppeffekt. Design kan sträcka sig från ett naturligt eller nakenutseende till en mer färgad effekt som efterliknar en genomskinlig färg. Idealisk för illusionen av en nyansfärg snarare än en läppstifteffekt.

Eftervård

Processens varaktighet och effektivitet beror mycket på den eftervård du ger till det behandlade området de närmaste dagarna och månaderna. Det finns många faktorer som kan påverka integreringen och retentionen av pigmenten; din hudtyp, vald färg, eftervård och touch-ups. Före och efter proceduren finns det några faktorer som bör beaktas, såsom läkemedel, sol exponering, rökning, hormoner och ålder för att garantera behandlingens effektivitet. Under de närmaste 30 dagarna bör du komma till en avslutningssession som säkerställer bättre resultat. I slutet av processen kommer den permanenta makeupartisten som har varit med dig under hela processen att ange de korrekta försiktighetsåtgärder som du måste vidta för att din permanenta läppmakeup ska hålla längre, vilket inkluderar:

• Undvik att slicka dina läppar
• Undvik heta och kryddiga livsmedel
• Undvik lång exponering för solen
• Rör inte dina läppar och undvik smink under de första 48 timmarna. Applicera bara balsam som du har fått av din artist.
• Undvik att simma i pooler eller bubbelpooler samt bastu och långa ångande duschar. Vi rekommenderar att du duschar med en huvuddusch för att undvika direkt läppkontakt med varmt vatten, tvål, schampo eller balsam

Varför välja Aquarelle Lips?

Denna mikropigmenteringsteknik för läppar gör att ditt ansikte ser yngre och mer attraktivt ut. Du kommer att glömma den ständiga retuscheringen av läppstiftet och du kommer att kunna njuta av att ha perfekt konturerade läppar med en färg som passar perfekt med resten av ditt ansikte.

Våga visa världen vad du kan göra med den extra tid du får. Ät, drick, sova, kyss och härska världen med din skönhet. Kontakta oss för att boka ditt möte och börja vara den vackra och kraftfulla kvinnan du alltid velat vara
Din salong