Acne & Oily Skin Reversal Serum

Microneedling serum

Mikronålning serum för fet, fet och akne-benägen hud

DERMIDA® Acne & Oil Skin Reversal Serum är en farmaceutiskt ren peptidcocktail som har utvecklats och godkänts för neutralisering av fet och fet hud och för att förebygga akne. Det rensar huden, minskar föroreningar, hjälper till att täcka över mörka fläckar och har den kraft som behövs för att återställa huden i balans.

Det sterila och farmaceutiskt rena akne- och fet hudvändningsserum appliceras före behandlingen och arbetas sedan direkt in i huden transdermalt med Dermaroller eller Dermapen. Mikroperforeringen maximerar effektiviteten exponentiellt. För användning i ansiktet, axlarna och kroppen.

Innovativt aktivt ingredienskomplex med hållbara resultat

Många användare förtvivlar i kampen mot akne och fet hud. Som den ledande leverantören av mikronålningsapplikationer fokuserade vi på en effektiv lösning med utmärkta ingredienser. Vi har optimerat formuleringen med studier och praktiska tester i över 3 år. Det färdiga mikronålningsserumet mot akne är rikt på högkvalitativa peptider, glutation, extrakt och essentiella antioxidanter som bekämpar effekterna av fria radikaler.

Användningsområden och problemområden

Acne & Oil Skin Reversal Serum har utvecklats för effektiv användning med Dermaroller och DermaPen. Serumet används överallt där fet, fet och akne-benägen hud är besvärande.

Kropps områden:
> Face
> Axlar
> Kropp

Problemområden:
→ Acne
→ Regressions hudfläckar
→ Fet hud
Alla serumDin salong