EGF Stem Cell Booster

Microneedling serum

Aktiverar EGF-serum med högteknologiska aktiva ingredienser för att effektivt motverka hudåldring

Milstolpen för applikationen mikronålning. DERMIDA® EGF Cell Booster är en aktiv ingredienscocktail av den senaste generationen för mikronålbehandling. Detta utvecklades enligt de senaste vetenskapliga rönen om epidermala tillväxtfaktorer (EGF) för att stimulera epidermala stamceller och därmed motverka tecken på hudåldring. Hudfärgen återupplivas kraftigt. Anledningen till den utmärkta anti-aging effekten är en unik formulering av peptider, antioxidanter, fystoriner och natrium-DNA. Denna komposition ökar signifikant nivån av tillväxtfaktorer, aktiverar fibroblastproliferation och kollagenproduktion. Som ett resultat minskar rynkor och hudens utseende ser yngre, fräschare och mer vital ut.

Fördelar med EGF Mikronålning Serums

→ Förhindrar och motverkar hudens åldrande.
→ Designad för att motverka fina linjer och rynkor.
→ Ger huden intensiv fukt.
→ Förhindrar pigment och hudfläckar.
→ Stimulerar kollagenproduktion och fibroblastproliferation.
→ Revitaliserar huden och får den att se mer vital ut.
→ Utjämnar överhuden och förhindrar dess förlust av elasticitet.
→ Skyddar mot fria radikaler och skadlig solstrålning.

De senaste högteknologiska ingredienserna i EGF Cell Booster

På grund av vår ledande position inom mikronålning kunde vi kombinera de mest effektiva aktiva ingredienserna i detta EGF-serum. Detta balanserade serum består av de kraftfulla aktiva ingredienserna natrium-DNA, ceramid (peptid), ferulinsyra, fystorin, veteproteiner, skvalan och ubikinon. Varje aktiv ingrediens har valts ut noggrant av oss och fullgör sin egen uppgift. Receptet perfekterades kontinuerligt i nära samarbete med användarna i praktiken. Alla aktiva ingredienser är av perfekt kvalitet och rekommenderas enligt Skin Protection Angel.

Sodium DNA: Serumets hjärta. Naturligt extraherat natrium-DNA fungerar som en tillväxtpromotor för epidermala celler och hjälper huden att bli elastisk och fast.

Ceramide: Ceramid är en effektiv peptid. Det bildar en skyddande barriär för huden som förhindrar att den torkar ut och skyddar den från yttre påverkan och fria radikaler. Det är en del av det aktiva ingredienskomplexet för att fylla på hudens naturliga lipidskikt, vilket blir obalanserat med åldern.

Ferulic Acid: Ferulic acid neutraliseras en antioxidant som fria radikaler är ansvariga för oxidativ stress i cellmembran och DNA. Det stärker också effekten av vitamin C, vitamin E och andra aktiva ingredienser. Det minskar fina linjer, rynkor och åldersfläckar. Det hjälper till att öka hudens elasticitet och motståndskraft och stimulerar också kollagen- och elastinproduktionen.

Hydrolyzed Wheat Protein: Kraftfull aktivator av hudstamceller och dermal fibroblastproliferation, vilket inducerar produktion av kollagen.

Squalan: Skvalan är en naturlig del av huden med en tredubbel effekt. Det skyddar huden mot fuktförlust och förhindrar att hudens egna fetter oxiderar. Det är mycket lätt att distribuera, gör att huden känns behaglig och stimulerar hudens immunförsvar.

Ubiquinone: Att bekämpa en antioxidant komponent som ger cellerna tillräcklig kraft för att åstadkomma optimala funktioner och för att säkerställa de skadliga effekterna av fria radikaler.

Phystorine: Den har fukthållande egenskaper och används med framgång i hyperkeratos, hudatrofi och andra hudskador. Fytosterol ger näring och skyddar särskilt torr och åldrande hud.
Alla serumDin salong