Eye Contour Reversal Serum

Microneedling serum

Effektivt mikronålarserum mot mörka cirklar, periorbitala rynkor och påsar under ögonen

DERMIDA® Eye Contour Reversal Serum är ett farmaceutiskt rent mikronålsserum för behandling av ögonområdet. Det minskar effektivt periorbitala rynkor, påsar under ögonen, kråkfötter, sval hud och slapp hud. Hud- och ögonlocksdensitet, liksom lägre ögonlocksödem, kan också behandlas effektivt. Det stramar den känsliga huden runt ögonen och fyller upp rynkkanaler. Det förbättrar mikrocirkulationen, trofikerna och blodcirkulationen.

Det sterila och farmaceutiskt rena ögonkontursvändningsserum appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt i huden med Dermapen transdermalt (maximalt 0,5 mm). Mikroperforeringen maximerar effektiviteten exponentiellt.

Innovativt aktivt ingredienskomplex med hållbara resultat

Den extremt tunna huden runt ögonen är inte bara en av de mest känsliga delarna av kroppen, den blir också ett personligt telefonkort genom direkt ögonkontakt. Rynkor, mörka ringar och väskor under ögonen upplevs vanligtvis som irriterande för de drabbade.

Som en ledande leverantör av mikronålningsapplikationer fokuserade DERMIDA på en effektiv lösning med utmärkta ingredienser. Eye Contour Reversal Serum är baserat på ett nytt aktivt ingredienskomplex baserat på hyaluronsyra, kumarin, troxerutin och örtextrakt. Samspelet mellan de aktiva ingredienserna möjliggör en omedelbar åtdragning och vitalisering av huden runt ögonen.

Användningsområden och problemområden

Eye Contour Reversal Serum har utvecklats för effektiv användning med Dermaroller och DermaPen. Serumet används endast för att behandla ögon- och lockområdet.

Kropps områden:
> Runt ögat

Problemområden:
→ Periorbitalt rynkor
→ Kråkfötter
→ Tränsensäcke
→ Mörka ringar
→ Pale hud
→ Unterlidödeme
Alla serumDin salong