Hair Growth Booster Serum

Microneedling serum

Effektivt mikronålningsserum för att stimulera hårväxt och bekämpa håravfall

DERMIDA® Hair Growth Booster Serum är ett farmaceutiskt rent mikronålsserum för att stimulera tillväxten av nya hårsäckar, för att ge näring åt hårfibrerna och för att stimulera syntesen av fibroblaster. Det reparerar och vitaliserar också skadat hår med ett komplex av vitaminer B1, B5, B6 och B7. Det förhindrar håravfall och stärker befintligt hår. Också idealisk för behandling av seborrheisk dermatit i hårbotten (mjäll).

Det sterila och farmaceutiskt rena hårväxtförstärkarserum appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt in i huden transdermalt med DermaPen. Mikroperforeringen maximerar effektiviteten exponentiellt.

Innovativt aktivt ingredienskomplex med hållbara resultat

Många användare förtvivlar i kampen mot håravfall och tunnare hår. Som en ledande leverantör av mikronålningsapplikationer fokuserade DERMIDA på en effektiv lösning med utmärkta ingredienser. Hair Growth Booster Serum är baserat på empiriskt bevisade aktiva ingredienser. Ett sofistikerat vitaminkomplex i samband med pantenol, pyridoxin, tiamin och biotin skapar den kraft som är nödvändig för en effektiv behandling av håravfall och för att stimulera hårväxt.

Användningsområden och problemområden

Hair Groth Booster Serum utvecklades för effektiv användning med DermaPen. Serumet används var tunnare hår, håravfall, mjäll eller otillräcklig hårväxt stör utseendet.

Kropps områden:
> Hårbotten

Problemområden:
→ Håravfall
→ Tunn och gallring hår
→ Mjäll
Alla serumDin salong