Lipolysis Booster Serum

Microneedling serum

Mikronålning serum för att minska lokala fettavlagringar i kropp och ansikte

DERMIDA® Lipolysis Booster Serum är ett farmaceutiskt rent mikronålsserum för att aktivera lipolys och därmed för att minska lokala fettavlagringar i kroppen och ansiktet samt för att ångra celluliter. Samtidigt stramar serumet de behandlade områdena hållbart. Kroppsfett bränns, bryts ner och tvättas ut med överflödigt vatten.

Det sterila och farmaceutiskt rena Lipolysis Booster Serum appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt in i huden med Dermaroller eller Dermapen transdermalt (minst 0,5 mm). Mikroperforeringen maximerar effektiviteten i behandlingen exponentiellt.

Innovativt aktivt ingredienskomplex med hållbara resultat

Lokala fettavlagringar och vattenrelaterad celluliter upplevs som mycket irriterande för de flesta av de drabbade. Som en ledande leverantör av mikronålningsapplikationer fokuserade vår forskningsanläggning på en effektiv lösning med utmärkta ingredienser. Vårt lipolysförstärkarserum är baserat på ett nytt komplex av aktiva ingredienser av högdos, växtextrakt.

Dessa extrakt ökar energimetabolismen, mobiliseringen av fria fettsyror i blodomloppet och stimulerar blodcirkulationen. Kroppsfett bränns, bryts ner, löses upp och avlägsnas från fettcellerna tillsammans med överflödigt vatten. Storleken på fettcellerna eller vattenretentionen minskas hållbart efter bara några få behandlingar.

Användningsområden och problemområden

Lipolysis Booster Serum har utvecklats för effektiv användning med Dermaroller och DermaPen.

Kropps områden:
> Personal
> Ansikte

Problemområden:
→ Lokal fett
→ Vätskeansamling
→ Celluliter
Alla serumDin salong