Retinol + Vitamin C Booster

Microneedling serum

Mikronålning serum med vitamin C och retinol för intensiv rynkebehandling och minskning av stora porer

DERMIDA® Retinol + Vitamin C Booster Mikronålning Serum designades för aktiv regression av rynkor, åldersfläckar och stora porer. Samtidigt fungerar det som ett naturligt skydd mot UV-strålning och förhindrar därmed fotobildning. Serumet med ett empiriskt beprövat komplex av aktiva ingredienser hjälper också till med kollagenproduktion, hudförnyelse och förfining av hudfärgen. Stora porer kan också behandlas effektivt på detta sätt.

Det sterila och farmaceutiskt rena mikronålarserumet med retinol och C-vitamin appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt i huden med Dermaroller eller Dermapen. Den resulterande mikroperforeringen maximerar effektiviteten exponentiellt.

Mikronålning retinol och vitamin C - ett kraftaktivt ingredienskomplex

Två års forskning och omfattande praktiska tester genomfördes med några av de mest kända hudläkare och kosmetiska institut. Resultatet är detta perfekt balanserade serum för aktiv ingrediens för behandling av rynkor och stora porer. Följande komponenter medför anti-aging-effekten:

Retinol: Stimulerar kroppens egen kollagenproduktion och säkerställer en frisk, stabil hudstruktur och därmed till ett lägre rynkdjup. Det främjar snabbt förnyelse av huden, förädlar varaktig hudfärgen och stimulerar kollagensyntes i djupa lager av huden.

Vitamin C: Det har empiriskt bevisats flera gånger att C-vitamin hämmar överdriven bildning av melanin och därmed motverkar bildandet av åldersfläckar. En ytterligare fördel är skyddsfunktionen mot UV-strålning och därmed mot åldersfläckar. C-vitamin förser huden med viktiga näringsämnen.

Användningsområden och problemområden

Vitamin C & Retinol Booster Serum utvecklades för effektiv användning med Dermaroller och DermaPen. Serumet används överallt där rynkor, åldersfläckar och stora porer står emot en ofullkomlig hy..

Kroppsområden:
› Face
› Halsen
› Kroppsbehandlings möjliga

Problemområden:
→ Vikning
→ Stor porer
→ åldersfläckar
→ Uttryck linjer
→ Rynka förebyggande (fotoåldrande)
→ Hudstrukturen
→ Hud slapphet
Alla serumDin salong