Skin Tone Imperfection Control Serum

Microneedling serum

Mikronålning serum mot pigmentfläckar, hyperpigmentering och hudfläckarn

DERMIDA® Skin Tone Imperfection Control Microneedling Serum utvecklades för behandling och aktiv regression av melasmrelaterade pigmentfläckar, hudfläckar och hyperpigmentering i kombination med en Dermaroller eller Dermapen.

Serumet har ett empiriskt bevisat aktivt ingredienskomplex av tranexaminsyra, vilket hämmar hyperpigmentering genom att blockera de enzymatiska faktorerna. Detta resulterar i en unik förmåga att depigmentera och behandla hudfläckar.

Det sterila och farmaceutiskt rena serumet appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt in i huden transdermalt med Dermaroller eller Dermapen. Mikroperforeringen maximerar effektiviteten exponentiellt.

Innovativt ingredienskomplex med starka resultat

I mikronålningsterapi är behandlingen av pigmentstörningar som kan spåras tillbaka till melasma en av de mest krävande uppgifterna. Melasma är en form av hyperpigmentering, dvs. en stark deponering av melanin. På grund av den höga koncentrationen av färgpigment verkar området mycket mörkare än resten av patientens hud. Detta kan ibland hända över natten eller långsamt byggas upp under flera månader. Melasma utvecklas vanligtvis på överläppen eller pannan, ibland på kinderna. Hos kvinnor utlöses de mestadels av hormonella fluktuationer (graviditet, babypiller osv. Serum för hudfärgningsperfekt stoppar processen för melasmisk hyperpigmentering med den farmaceutiska tranexaminsyran (5%).

Tranexaminsyra från gruppen aminokarboxylsyror blockerar bildandet av plasmin genom att hämma den proteolytiska aktiviteten hos plasminogenaktivatorerna. Detta hindrar plasmins förmåga att lysera fibrin. Vid en låg dos fungerar tranexaminsyra som en kompetitiv hämmare av plasmin, vid en hög dos som en icke-konkurrerande hämmare. Dosen av 5% i vårt serum mot pigmentfläckar har visat sig vara perfekt vid mikronålningsterapi.

Användningsområden och problemområden

Skin Tone Imperfection Control Serum har utvecklats för effektiv användning med Dermaroller och DermaPen. Serumet används överallt där pigmentfläckar och hyperpigmentering står emot ofullständig hud.

Kropps områden:
> Wangen
> Överläpp
> Pannan

Problemområden:
→ Pigmente
→ Hyperpigmentation
→ Hudfläckar
Alla serumDin salong