Stretch & Scar Reversal Serum

Microneedling serum

Mikronålning serum för behandling av ärr, akneärr, kirurgiska ärr, bristningar och bristningar

DERMIDA® Stretch & Scar Reversal Microneedling Serum utvecklades för behandling och aktiv regression av ärr, akneärr, kirurgiska ärr, streckmärken och streckmärken i kombination med en Dermaroller eller Dermapen. Serumet har ett empiriskt bevisat komplex av aktiva ingredienser som hjälper till att initiera djup reparation av skadad eller sträckt hud. Det jämnar ut olika hudtoner på ett tillförlitligt sätt och motverkar slapp och åldrande hud som har tappat sin elasticitet och motståndskraft.

Det sterila och farmaceutiskt rena serumet appliceras före behandlingen och bearbetas sedan direkt in i huden transdermalt med Dermaroller eller Dermapen. Mikroperforeringen ökar effektiviteten exponentiellt.

Mikronålning serum mot ärr och bristningar - med ett empiriskt bevisat komplex av aktiva ingredienser

DERMIDA® Stretch & Scar Reversal Microneedling Serum mot streckmärken och ärr är baserat på ett aktivt ingredienskomplex av hydratiserat elastin och farmaceutiskt rena växtextrakt av Gotu Kola (Centella asiatica-extrakt). Det empiriska beviset på den betydande regressionen av hudbristningar och ärr uppnåddes först av forskare från farmakologiska avdelningen vid universitetssjukhuset i Barcelona. I fältstudier uppnådde kompositionen en förbättring av hudfärgen på 89% jämfört med placebogruppen.

I ytterligare fältförsök visade det sig att den redan höga effektiviteten kan ökas ytterligare genom tillsats av extrakt från barken från Mimosa tenuiflora. Den tillsatta pantenolen hjälper till att snabbt reparera mikrokanalerna i huden som skapades genom behandlingen.

Användningsområden och problemområden

Stretch & Scar Reversal har utvecklats för effektiv användning med Dermaroller eller DermaPen. Serumet används överallt där ärr och streckmärken står i vägen för ofullständig hud.

Kropps områden:
› Face
› Lår
› Belly
› Höfter
› Axlar
› Cleavage

Problemområden:
→ Striae (hudbristningar, hudbristningar)
→ Acne ärr
→ Bränna ärr
→ Kirurgiska ärr
→ Kejsarsnitt ärr
→ Tillnärmning av olika hudtoner
→ Recovery hudens elasticitet och motståndskraft
Alla serumDin salong