PLASMA LIFT

Phi-Ion

Phi-lon behandlingen är baserad på skapandet av en rad av prickar intill spännings linjerna på huden. Denna process utlöser en omedelbar sammandragning och åtdragning av hudens fibrer för att skapa ett lyft, som blir en ombyggnad och det blir en föryngrande effekt.

Phi-lon pennan använder materialets plasmaläge. Principen innefattar jonisering av gaser från atmosfärisk luft för att skapa mikroelektrisk urladdning som förbättrar den skarva/hängande ytliga huden. Denna behandling kan användas för att behandla specifika områden utan att skada de andra omringade områdena eller applicera oönskad värmeenergi mot dem.

Phi-lon pennan är en praktiskt bärbar penna som använder en exakt fokuserad stråle av plasmaenergi för att förbättra de ytliga skikten av huden utan att skada de underliggande/intilliggande vävnaderna. Phi-lon behandlingen är en hängande ögonlockskorrigering, kan användas för spänningsrynkor(Kråk-fötterna). Kan användas för förbättring av ärr från acne. Denna revolutionerande metod kan uppnå resultat som är jämförbara med resultaten från kosmetisk kirurgi.

En behandling är oftast tillräckligt för att uppnå önskat resultat. På återbesök som sker efter en månad kommer det bestämmas om det är nödvändigt med ytligare en behandling. Resultatet förväntas hålla i minst nio månader.

Efterbehandling

Ansamlingar av gulaktiga fläckar upp till 0,2 mm i diameter visas i det behandlade området och förblir synliga upp till 5 dagar. Ögonlocken kan bli svullna och kunden kan känna ett stickande. Det finns ingen efterbehandlingskräm som behöver appliceras och kunden kan använda foundation för att täcka ett behandlade området. Alla biverkningar ska försvinna inom 7 till 10 dagar.

Efterbehandling, Gör ej:

• Använda starka hygienprodukter (dofter, tvål, etc.)
• Utsätta dig för direkt solljus under 2 dagar och använd mörka solglasögon
• Använda bastu, bada i pooler och solarium på fem dagar.

• Utsätta dig själv för fysisk ansträngning i fem dagar
Din salong